Wat kan Malva therapie voor jou betekenen

Op het moment dat de balans tussen lichaam, geest en ziel is verstoord ontstaan er blokkades. Deze blokkades kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat je lichamelijke en/of psychische klachten krijgt of zelfs ziek wordt. 

Bij Malva therapie wordt bij een klacht, ziekte of probleem verder gekeken naar achterliggende energetische oorzaken/zielkundige oorzaken. 

Zodra een klacht, ziekte of probleem wordt begrepen doet deze zich niet meer voor!

In mijn behandelingen richt ik mij op de energiesystemen van het menselijk lichaam, namelijk:

  • De aura

  • Chakra`s

  • Meridianen

Hierbij draag ik energie over aan de cliënt. Ook maak ik gebruik van massage technieken die diep doorwerken. Wat Malva therapie zo uniek maakt is dat deze massages hun uitwerking hebben op LICHAAM, GEEST & ZIEL waardoor deze drie in balans worden gebracht. Het zelf genezend proces wordt hierbij gestimuleerd en het bewustzijn zal groeien. 

Voor wie is Malva Therapie geschikt?

De behandelingen die ik doe kunnen zowel een genezende als een pijnstillende/verzachtende werking hebben. Malva therapie kan preventief werken.

Je kunt o.a. denken aan:

  • chronische en acute aandoeningen

  • klachten en stoornissen die te maken hebben met alle hectiek en overbelasting samengaand met het moderne leven

  • psychische stoornissen

  • verwerking van rouw en verdriet

 

Daarnaast vormt Malva therapie een goede begeleiding bij ontwikkelingsprocessen, denkend aan persoonlijke groei, bewustwording en transformatie. 

Wat zo fijn is aan Malva therapie is dat het zelfhelend vermogen van de cliënt wordt aangesproken. Dit zelfhelend vermogen hebben wij allen in ons. Op deze manier kunnen we de beste resultaten ook op langere termijn verkrijgen. Malva therapie is een therapie vorm waarbij er sprake is van een samenwerking tussen therapeut en cliënt. 

 

Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je nog vragen hebt. 

bubbels
Logo_MariSaya.png

Energetische therapie voor lichaam, geest en ziel