Naast therapie bied ik de mogelijkheid om de keuze voor een bepaalde behandeling vooraf te maken. Het aanbod zal in de toekomst nog meer uitgebreid worden. De behandelingen die ik op het moment aanbied kun je hier onder terug vinden. 

Klassieke schijfbehandelingen met de kosmische schijf

De kosmische schijf is een therapeutisch instrument die kan worden ingezet bij regressie therapie, waarbij je wordt teruggevoerd naar de ziel die je bent. Je wordt als het ware terug gebracht op het pad dat je als ziel gekozen hebt voor dat je op aarde geboren werd.
Door het werken met de kosmische schijf wordt er kosmische energie aangetrokken. Deze energie is zowel liefdevol als eisend, en daarom zal de kosmische energie van de cliënt eisen om beter te worden.

Er zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Een serie klassieke schijfbehandelingen bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 behandelingen.

Wanneer kun je een serie behandelingen met de kosmische schijf overwegen?
Heb je al langere tijd te maken met bepaalde problemen? Misschien ben je al bij verschillende therapeuten onder behandeling geweest zonder resultaat? Dan is het zeker raadzaam om het aangaan van een serie behandelingen met de kosmische schijf te overwegen.

Wat gebeurt er precies?
Vaak wordt de mogelijkheid tot genezing en/of innerlijke groei verhinderd door resten van niet volledig verwerkt karma, pijn, ziekte en zielsverdriet die zich in het basischakra hebben opgehoopt. Als je behandeld wordt met de kosmische schijf wordt het basischakra als het ware gereinigd en schoon geblazen.
Als cliënt kom je in een veranderingsproces terecht. Om die veranderingen goed te kunnen verwerken zullen we steeds meer tijd nemen tussen de behandelingen in. Natuurlijk zal ik je begeleiden tijdens dit proces.

Hoe ziet een behandeling met de kosmische schijf eruit?
De duur van een sessie is 1,5  tot 2 uur.
We beginnen met een ontspanningsmassage. Daarna leg ik de kosmische schijf op het basischakra. Dit gebeurt op de blote huid. De cliënt ligt het grootste deel van deze behandeling op de buik. We sluiten de behandeling af met een massage.

 

De duur van een serie behandelingen met de kosmische schijf
De eerste 4 á 5 behandelingen zullen plaatsvinden met tussenpozen van een week en daarna met tussenpozen van 2 weken. De laatste behandeling mag zelfs nog meer tussentijd hebben.

Een belangrijk aandachtspunt is: Als je voor deze regressiemethode kiest is het zeer belangrijk dat de serie schijfbehandelingen helemaal volbracht wordt. Als je dit niet doet dan zet je jezelf vast in je evolutie.

Lever behandelingen 

De lever is een erg belangrijk orgaan voor het lichaam met verschillende functies. Wat ik hier wil benoemen is het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam. De lever werkt als een filter en zorgt voor ontgifting.

De lever is het meest spiritueel orgaan in het menselijk organisme. Op het moment dat de energie geblokkeerd is en andere organen het niet meer kunnen is het vaak de lever die op een spirituele manier de functie van de andere organen probeert over te nemen. Daarnaast kan de lever een graadmeter zijn naar ziektes. Het neemt de afvalstoffen op en verwerkt ze.

Naast spiritueel is de lever ook een kosmisch orgaan. De lever wordt bestuurt door de ziel en neemt bewustzijn uit het oude mee en zal het nieuwe openen.

 

Voor wie zijn leverbehandelingen heilzaam

Ieder mens die op de één of andere manier een overdaad aan afvalstoffen in het lichaam heeft kan de lever een plezier doen met deze behandeling.

Denk bijvoorbeeld aan:

-Mensen met alcoholproblemen
- Drugsverslaafden
-Mensen met zware reumatische aandoeningen.
-Diverse manieren van vergiften van het lichaam ( ontstaan door bijvoorbeeld voedsel, angsten, boosheid, gedachten )

 

Wat houdt de behandeling in

Tijdens deze behandeling wordt de lever als het ware schoongemaakt, gereinigd, ingestraald en gevoed. Dit is een weldaad voor lichaam, geest en ziel. Een lever reiniging kan ik zowel manueel als met de kosmische schijf geven.
De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn verschilt per cliënt, je kunt denken aan ongeveer 4 behandelingen. 

lever afbeelding.jpg

Chakra behandelingen

 

Geboorte massage

Deze behandeling wordt in de Malva therapie de geboorte massage genoemd, maar eigenlijk houdt het in dat de chakra`s worden ingestraald. Het doel van de geboorte massage is dat lichaam en ziel in evenwicht komen net zoals dat was op het moment van de geboorte. Na enkele behandelingen zal de cliënt leuke en minder leuke dingen beter aan kunnen. Deze massage geeft een ontspannen en prettig gevoel. Blokkades en pijnen worden opgeheven.
De behandeling is ook goed toe te passen voor het nemen van grote beslissingen, het doen van examens en voor een operatie.

De duur van deze behandeling is een uur. Om het beste effect te behalen is het aan te raden om meerdere behandelsessies te doen. De keuze ligt natuurlijk altijd bij de cliënt zelf.

Het openen en met elkaar verbinden van alle 12 chakra`s 

Deze chakra behandeling is een heerlijke behandeling om het energetische systeem optimaal te laten functioneren. Doormiddel van het instralen van alle chakra`s worden ze geopend en zullen alle meridianen optimaal functioneren.
* Deze behandeling kan geen diepe blokkades weg werken, maar zorgt ervoor dat je na de sessie een prettig gevoel ervaart. In het geval van blokkades en (zielen)pijnen raad ik aan om mijn energetische therapie te overwegen.

chakra%60s%20en%20de%20ligging_edited.jp

Kosmische behandeling

De ziel spiegelen aan zichzelf


Door deze kosmische massage zal de ziel in combinatie met het lichaam geestelijke en kosmische energie kunnen transformeren tot fysieke energie, waardoor de ziel het contact met het lichaam aan kan gaan.
De behandeling dient voor het vergroten van de acceptatie, het verruimen van het bewustzijn en spirituele groei.

 

Wanneer is deze behandeling heilzaam

-Wanneer je als mens het gevoel hebt zwaar belast te zijn terwijl de ziel nog wel voldoende energie heeft
-Bij traumatische ervaringen bijvoorbeeld wanneer je iemand hebt verloren


Voor een goede uitwerking van deze behandeling is het raadzaam om deze behandeling 2 tot 3 maal te herhalen.

kosmos.jpg
bubbels
Logo_MariSaya.png

Energetische therapie voor lichaam, geest en ziel